So vam moje nebuloze berljive? Uživate v utapljanju v besednih mineštrah? Ste si stran shranili med priljubljene, ter jo vsako jutro trepetaje preverjate v strahu, da ne bi zamudili najnovejših objav?

Za vas sem pripravila rešitev! Če ukrepate v naslednjih devetih letih, in natančno sledite navodilom v naslednjem odstavku, boste o vsakem, na novo objavljenem zapisu obveščeni kar v udobje svojega predala dohodne elektronske pošte.

V spodnje belo polje mi pretipkajte vaš elektronski naslov, in se klikom na lila gumb napol prijavite na prejemanje obvestil ob novih objavah. Drugo polovico prijave izpolnete preko še enega gumba, ki ga boste prejeli na email. Zakaj taka ceremonija, se sprašujete? Ker je internet naravni habitat mnogoterih trolov, ki bi se množično prijavljali z lažnimi maili, zato.

Če zgoraj opisani koraki presegajo vaše računalniške spretnosti, mi sporočite osebno, pa bom poskrbela, da boste pravočasno obveščeni.

Obljubljam, da vašega naslova ne bom zlorabljala, ali uporabljala v kakšen koli drug namen kot zgolj za obveščanje o novih objavah. Razen trohlih upov in kopice besed vam itak nimam kaj prodati.

Prijava zabeležena, jo bo pa treba še potrditi preko emaila. Preveri svoj e-poštni predal za potrditveno sporočilo.
Opala, na obveščanje si že prijavljen! Ali pa je prišlo do neke druge napake. Daj mi pošlji mail na ursa@blebet.si, pa bova zrihtala.